Čišćenje crijeva - 120 kapsula

Čiščenje črevesja kapsule

 • 120 kapsula - dovoljno za 60 doziranja po 2 kapsule

 • proizvođač: Health Plus (SAD)

Super Colon Cleanse je proizvod za čišćenje crijeva. Uzrokuje gibanje crijeva u roku od 6 do 12 sati nakon ingestije.

 • Pomaže u promicanju redovite probave.

 • Nježno unutarnje čišćenje.

 • Pomoć kod povremenog zatvora stolice/opstipacije.

 • Pomaže uklanjanju toksina iz debelog crijeva.

 • Peristaltika u 6 do 12 sati nakon ingestije.

 • Čista crijeva omogućuju veću apsorpciju hranjivih tvari.

 • Zaštićena mješavina od 8 ljekovitih biljaka i probiotičkog seva acidophilus..

 • Na tržištu od 1981. godine

 • Toksini i neprobavljena hrana u debelom crijevu dovode do loše probave, zatvora, povećanja težine i niske razine energije.

 • Pri kupnji 2 bočice cijena ovog proizvoda samo 149 kn
  (paketi nalaze se na dnu stranice).

Čišćenje crijeva - 120 kapsula (1x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

168 kn

Količina:

Bilje za čišćenje crijeva uz dodatak probiotika.

Čišćenje crijeva (Super Colon Cleanse) - 120 kapsula

Dodatak prehrani - 120 kapsula

Preporučena dnevna doza: 2 x 2 kapsule

Upute za korištenje:

Odrasli uzimajte 2 kapsule 2 puta dnevno s najmanje 3 do 4 dcl vode ili soka i pijte odmah. Korištenje ovog proizvoda bez dovoljne količine tekućine može uzrokovati gušenje.

Djeca: (6-12 godina) ½ doze za odrasle.

Koristite Super Colon Cleanse svaka 2 mjeseca i ne dulje od 10 dana u kontinuitetu.

Pohranjivanje: Čuvajte na temperaturi do 25° C, zaštićeno od vlage i svjetlosti.
 

2 kapsule sadrže:

Količina %PDU

Kalorije

0  

Ugljikohidrati

< 1 g 1 %

Vlakna

1 g 4 %

Vitamin A (kao beta karoten)

22 IU 1 %

Vitamin C

< 1 mg 1 %

Kalcij

10 mg 1 %

Željezo

0,8 mg 4 %
     

Senna list u prahu

665 mg *

Indijski trputac u prahu (Psyllium husk)

321mg *

Komorač sjemena u prahu

21 mg *

Papaja (list) u prahu

21 mg *

Šipak (plod) u prahu

21 mg *
     

Acidophilus

11 mg *

 

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 


Proizvođač: Health Plus (SAD)

 

Čišćenje crijeva 120 kapsula - 2x

2x Super Colon Cleanse - 120 kapsula  - dovoljno za 120 doziranja

Čišćenje crijeva - 120 kapsula (2x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

298 kn

Količina:

Uobičajena cijena 2 proizvoda: 336 kn

Akcijska cijena paketa: 298 kn

Vaša ušteda prilikom kupnje paketa:

38 kn

Cijena po kutiji: 149 kn

Čišćenje crijeva 120 kapsula - 1x

1x Super Colon Cleanse - 120 kapsula - dovoljno za 60 doziranja

Čišćenje crijeva - 120 kapsula (1x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

168 kn

Količina:

Cijena po kutiji: 168 kn

Dodatak za jednostavno i nježno čišćenje
crijeva + uklanjanje zatvora stolice

Uklonite nakupljene toksine iz crijeva,
osjećajte se bolje i imajte više energije!

U 6 do 12 sati nakon uzimanja se pokrene čišćenje!
Uzmite proizvod u večernjim satima prije spavanja i
čišćenje počinje ujutro.

Super Colon Cleanse je osmišljen s filozofijom da se debelo crijevo treba temeljito očistiti svakih nekoliko mjeseci. Loša prehrana, toksini iz okoline, alkohol, ... doprinose ograničavanju sposobnosti vašeg tijela da ukloni otpad i učinkovito apsorbira hranjive tvari. Super Colon Cleanse koristi mješavinu od 9 različitih hranjivih ljekovitih biljaka, kao i dobre bakterije (probiotike) kako bi pomogao u cjelokupnom probavnom procesu.

čišćenje crijeva

Znakovi koji upućuju na potrebu čišćenja crijeva

Zašto je važno zdravlje crijeva?

80% svih bolesti i problema u tijelu može biti povezano s nakupljenim toksinima u debelom crijevu. Međutim, većina ljudi ni ne zna da ima nezdravo debelo crijevo. Ako se otpad redovito ne odstranjuje iz tijela, može se pojaviti toksičnost koja može dovesti do dugotrajnih zdravstvenih problema i ozbiljnih bolesti. Kada tijelo postane preopterećeno s otrovima, sistemske funkcije su oslabljene i ne rade na optimalnoj razini. Najčešći znakovi upozorenja i simptomi nezdravog debelog crijeva su:
Debelo crijevo pomaže apsorbirati vitamine, minerale i hranjive tvari. Također pomaže ponovno hidratizirati tijelo. Međutim, ono što je najčešće povezano s debelim crijevom je uklanjanje otpada. Mnoge stvari se moraju dogoditi u isto vrijeme da vaše tijelo pokrene otpad kroz gotovo 1,5 m debelog crijeva, apsorbira hranjive tvari i ponovno hidrira. Sve ove radnje omogućuju blago uklanjanje otpada. Bez zdravog rada debelog crijeva, otpad ostaje i nakuplja se unutar debelog crijeva, što onemogućava njegovu sposobnost da funkcionira ispravno.

Težave s spanjem

Problemi sa spavanjem

Kada je tijelo preopterećeno toksinima, to može ozbiljno utjecati na obrasce spavanja. Toksini tijela mogu blokirati oslobađanje melatonina (hormona u tijelu koji poručuje da je vrijeme za odmor). Prije traženja pomoći u tabletama za spavanje, pokušajte očistiti debelo crijevo, jer će to vratiti prirodni ritam spavanja vašem tijelu.

Utrujenost

Umor

Otrovi iz nagomilanih ostataka u debelom crijevu šire se kroz krvni i limfni sustav na sve dijelove tijela, čineći osobu slabom i umornom. Smanjen je stupanj imuniteta, jer kvasne gljivice (candida) i paraziti proizvode dodatne toksine i istovremeno kradu hranjive tvari iz tijela. Debelo crijevo nije namijenjeno da je rezervoar za toksine i fekalije.

Neprijetne telesne vonjave

Neugodni tjelesni mirisi

Dobro se brinite o svojoj osobnoj higijeni, ali još uvijek patite od lošeg zadaha, neugodnih tjelesnih mirisa, smrdljive stolice ili smrdljivih vjetrova?

To je upravo način na koji vaše tijelo otpušta otrovni otpad koji se nakuplja u crijevima. Ako je vaše debelo crijevo nezdravo, blokirano i ne uklanja efikasno tjelesni otpad u redovitom rasporedu, nakupljeni toksini će pronaći drugačiji način da napuste vaše tijelo.

Zaprtje

Zatvor stolice/opstipacija

Zatvor stolice/opstipacija je nemogućnost crijeva da redovito i pravilno uklanja otpad. Često je zatvor posljedica loše prehrane, lijekova, stresa, alkohola ili drugih tvari. Zatvor stolice uzrokuje da debelo crijevo uđe u "zaštitni način" tako da počne proizvoditi prekomjernu sluz.

Ta se sluz veže za otpad, stolicu, koja dolazi iz rafiniranih namjernica i prerađene hrane (npr. bijele riže i bijelog brašna) i počinje se nakupljati na stijenkama crijeva. Ova akumulacija tijekom vremena smanjuje prostor za odlaganje otpada. Kronično zatvaranje je znak upozorenja da nešto s vašim probavnim sustavom nije u redu. Čišćenje debelog crijeva pomoći će da se isprazni ova prekomjerna sluz i omogući učinkovito pražnjenje prirodnog područja za otpad. Uobičajena loša probava također je simptom nečistog crijeva.

Zdravo crijevo

Toksično crijevo

toksini črevesje

nakon čišćenja

prije čišćenja

čiščenje prej potem

Kako proizvod Super Colon Cleanse očisti vaše crijevo? 

colon cleanseJedan od glavnih sastojaka Super Colon Cleanse je list sene. List sene je stimulans koji potiče peristaltiku (neovisno kretanje sadržaja crijeva), koja je u osnovi niz kontrakcija mišića kroz cijelo debelo crijevo. Ovi grčevi su neophodni za kretanje otpada kroz probavni sustav.

Peristaltika se javlja prirodno, ali iz više razloga može biti izostavljena. Tada se u debelom crijevu nakuplja stolica i dolazi do povremenog zatvora. Listovi sene u proizvodu Super Colon Cleanse ponovno stimuliraju ove grčeve i pomažu probavnom sustavu da učinkovito eliminira otpad.

Super Colon Cleanse ima i vlakna psylliuma (indijski trputac) u svom sastavu. Postoje dvije vrste vlakana, topiva i netopiva. Psyllium ljuska je izvor topljivih vlakana koja apsorbiraju vodu u crijevu, stvarajući gel supstancu. Ova tvar omogućuje stolici da putuje glatko i nesmetano kroz probavni trakt, te tako pomaže uklanjanju otpada.Opet čista crijeva

Ovaj proizvod mi je stvarno pomogao da postignem svoje ciljeve u gubljenju težine i da se riješim blokade koja je zatvorila moj debelo crijevo. Očistio me bez osjećaja nužnosti korištenja toaleta i dao mi više energije jer nije dopuštao da se hrana u crijevima pohranjuje u nepoželjna područja. Također sam kupila ovaj proizvod za moju 23-godišnju kćer, koja je imala iste probleme.

 


 

Zatvor stolice

Ovaj proizvod koristim mnogo godina i nastavit ću ga koristiti. Djeluje nevjerojatno, preporučujem ga svakome tko ima problema sa zatvorom.

 Neredovita probava

Prije nego što sam počela uzimati ovaj proizvod, uvijek sam imala problema s redovitom probavom. Ali nakon završetka prvog tjedna korištenja ovog proizvoda redovito svakodnevno odlazim u WC. Stvarno mi je pomogao očistiti crijeva, hvala!
 Odličan proizvod!

Imam problema sa zatvorom dugo vremena. Probao sam puno proizvoda s vlaknima, ali bez uspjeha. Sve je bilo drugačije s ovim proizvodom. Prvog dana kada sam ga probao, mogao sam apsolutno normalno obavljati fiziološku potrebu - bez prisiljavanja i napinjanja. Definitivno preporučujem ovaj proizvod! Osim toga, nije skup u usporedbi s drugim proizvodima i sadrži mnogo više sastojaka uz indijski trputac.
 Izvrsno sredstvo za čišćenje debelog crijeva

Super Colon Cleanse pomaže u čišćenju debelog crijeva na prirodan način i bez boli koju ponekad uzrokuju laksativi. Kada se osjećam zatvorenim, uzimam dozu ujutro i navečer, a rezultati dolaze za 12-24 sata.
 Djeluje odmah!

Kad sam kupio ovaj proizvod, bio sam vrlo iznenađen jer je djelovao već prvi dan. Uzeo sam kapsule prema uputama, i one su stvarno počele djelovati nakon prve noći. Preporučujem svima onima koji imaju kronični zatvor.

 Dugo sam tražila ovakav proizvod!

Ovo stvarno djeluje! Nakon iskustva s mnogim različitim proizvodima za čišćenje debelog crijeva, ovaj proizvod je ono što sam tražila i efikasno djeluje. Osjećala sam se bolje nakon nekoliko dana, s više energije, bez grčeva i vrlo malo nadutosti nakon prvog i drugog dana. Nevjerojatno sam zadovoljna ovim proizvodom - preporučujem!

 Dobar proizvod

Dobro djeluje, temeljito pročišćava i osjeća se manje nadutosti. Godinama sam se borila sa zatvorom, ovaj mi je proizvod stvarno pomogao. Sada imam stolicu dva do tri puta dnevno. Jedina slabost koju sam iskusila bila je, ponekad, vrlo blaga bol u želucu. Uvijek sam uzimala četiri kapsule ujutro i četiri navečer, a zatim sam napravila promjenu i počela sam uzimati samo četiri kapsule navečer i bolovi u želucu su nestali. Ovo je izvrstan proizvod i namjeravam ga nastaviti koristiti.

Super Colon Cleanse: iskustva korisnika

U nastavku su prikupljene izjave od korisnika ovog proizvoda širom svijeta.
Izjave su istinite, sažete od stranih web stranica (mišljenja i komentari kupaca).

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 375 kn.

Poštarina za sve pošiljke 30 kn.

vitamin

 

VITAMIN.hr
Zdrava internet trgovina


Telefon: 091 62 11 359

 

Kontaktirajte nas!