Vitex (konopljika) - 100 kapsula

Vitex / navadna konopljika kapsule

 • 400 mg x 100 vegetarijanskih kapsula - dovoljno za 100 doziranja

 • proizvođač: Nature's Way (SAD)

Vitex (konopljika) je biljka koja svojim djelovanjem učinkovito regulira aktivnost ženskih spolnih hormona.

 • Hormoni su snažne kemikalije potrebne za održavanje života.. Kada su hormoni u ravnoteži potiču energiju, dobro raspoloženje, uravnotežuju metabolizam i težinu, te djeluju na bolju ukupnu vitalnost.

 • Nažalost, mnoge žene danas pate od neuravnoteženih hormona.

 • To može uzrokovati umor, dobivanje na težini, depresiju, tjeskobu, autoimune bolesti i dug popis drugih nepravilnosti.

 • Vitex odlično djeluje na sljedeće hormonske probleme: neredovite i bolne menstruacija, olakšanje predmenstrualnih simptoma (PMS), bolne grudi, razdražljivost, akne, ...

 • Pri kupnji 2 bočice cijena ovog proizvoda samo 113 kn  
  (paketi nalaze se na dnu stranice).

Vitex - 100 kapsula (1x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

132 kn

Količina:

Vegetarijanske kapsule

Vitex (konopljika) - 100 kapsula

Dodatak prehrani - 100 vegetarijanskih kapsula

Preporučena dnevna doza: 2-3 kapsule dnevno.

Upute za korištenje: Uzmite 1 kapsulu dva do tri puta dnevno tijekom 8-12 tjedana. Nakon tog razdoblja, uzmite 1 kapsulu dnevno. Najbolji rezultati postižu se stalnom uporabom.

Pohranjivanje: Čuvajte na temperaturi do 25° C, zaštićeno od vlage i svjetlosti.
 

1 kapsula sadrži:

Količina %PDU

Vitex agnus-castus (plod)

400 mg *

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 

Sastojci: vitex, magnezijev stearat, silicijev dioksid, biljna kapsula (hipromeloza)
 

NE SADRŽI: Gluten, GMO, šećer, kvasac, pšenica, soja, kukuruz, mliječni proizvodi, umjetne boje, arome ili konzervansi.


Proizvođač: Nature's Way (SAD)

 

Konopljika (Vitex) 100 kapsula - 2x

2x Konopljika (Vitex) - 100 kapsula - dovoljno za 200 doziranja

Vitex - 100 kapsula (2x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

226 kn

Količina:

Uobičajena cijena 2 izdelkov: 264 kn

Akcijska cijena paketa: 226 kn

Vaša ušteda prilikom kupnje paketa:

38 kn

Cijena po kutiji: 113 kn

Konopljika (Vitex) 100 kapsula - 1x

1x Konopljika (Vitex) - 100 kapsula - dovoljno za 100 doziranja

Vitex - 100 kapsula (1x)

Stanje: na zalihi

Šifra:

132 kn

Količina:

Cijena po kutiji: 132 kn

Korisne informacije prilikom uzimanja

Vitex je relativno sporo djelujuća biljka. Stoga je preporučljivo uzimati vitex najmanje 8 do 12 tjedana kako bi se poboljšali simptomi.

 

 • Vitex mogu uzimati žene koje ne koriste kontracepcijske pilule od 18 godina starosti do perimenopauze. Vitex je siguran za konzumaciju i nema nuspojava.

 • Budite svjesni da je za postizanje optimalnih rezultata potrebno 8 do 12 tjedana. Biljku uzimajte kontinuirano i bez prekida.

 • Najbolje vrijeme za uzimanje je ujutro 15 minuta prije doručka, jer je hipofiza tada najviše osjetljiva. Preporučena dnevna doza je 3 kapsule vitexa (3x400mg = 1,200mg).

 • Najbolji učinak postići ćete ako uzimate sve tri kapsule ujutro.

 

Vitex ublažava predmenstrualne (PMS) simptome

Oko 75% žena ima problema s predmenstrualnih simptoma. Ako patite od PMS-a, i vi ste jedna od mnogih žena koje svaki mjesec doživljava niz neugodnih tjelesnih i emocionalnih simptoma, u trajanju od 2 do 14 dana prije menstruacije.

 

pms simptomiSimptomi PMS-a mogu se znatno smanjiti ili čak eliminirati pomoću vitexa. U kliničkoj studiji, 32% žena je imalo poboljšanje PMS simptoma primjenom vitexa nakon mjesec dana, a čak 84% žena nakon tri mjeseca.
 

Hormonska neravnoteža između lutealne faze

Simptomi povezani s menstrualnim ciklusom uključuju grčeve, bol u prsima, akne i druge neugodnosti. Sve te neugodnosti uzrokuju hormonsku neravnotežu između lutealne faze menstrualnog ciklusa. Ovaj stadij se javlja tijekom oslobađanja jajašca iz jajnika. Ponekad žuto tijelo (corpus luteum - folikul iz kojeg je istaknuo jaje), ne proizvodi dovoljne količine ili proizvodi prekomjerne količine hormona.  Vitex doprinosi hormonalnoj ravnoteži koja smanjuje ili potpuno eliminira simptome PMS-a.

Vitex je jedna od najpopularnijih biljaka u problemima s PMS-om i menstrualnim grčevima. Studija objavljena u časopisu Journal of Women's Health & Gender Based Medicine pokazala je da je 93% žena izvijestilo o značajnom smanjenju simptoma PMS-a ili čak potpunim otklanjanjem problema nakon uzimanja Vitexa tri menstrualna ciklusa.

 

Bolne grudi (bol u dojkama)

Za žene, neprikladna proizvodnja hormona prolaktina može biti uzrok bolova u prsima ili drugih simptoma PMS-a. Vitex inhibira i smanjuje produkciju prolaktina u hipofizi.

Patite li od predmenstrualnog sindroma (PMS), nepravilne menstruacije ili menopauze? Jeste li znali da postoji prirodni lijek protiv tih problema, koji se koristi stoljećima i koji se pokazao učinkovitim u nekoliko znanstvenih studija. 

hormonsko ravnovesje

Vitex (konopljika) regulira aktivnost ženskih hormona i koristi se kod poremećaja s dismenorejom (bolna menstruacija), predmenstrualnog sindroma (PMS), simptoma menopauze, mastalgije (bolnih grudi) i drugih problema povezanih s hormonalnom neravnotežom. Za razliku od drugog ljekovitog bilja koje koristimo kod sličnih problema, Vitex ne sadrži biljne estrogene.

 

 

Vitex ne isporučuje hormone tijelu, ali ima snažan utjecaj na hipotalamus i hipofizu, gdje se proizvode hormoni. Vitex povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona, modulira hormon prolaktin i sprječava izlučivanje folikul stimulirajućeg hormona (FSH). Utjecaj na 3 različite hormone u osnovi pomaže regulirati hormonsku ravnotežu. Još jednom - potrebno je znati da Vitex nije hormon, već samo biljka koja pomaže tijelu da regulira hormone.

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 375 kn.

Poštarina za sve pošiljke 30 kn.

vitamin

 

VITAMIN.hr
Zdrava internet trgovina


Telefon: 091 62 11 359

 

Kontaktirajte nas!